Team Secure Moldova

Despre

Cine suntem noi

De ce Team Secure?

Team Secure este o companie elvețiană, cu sediul în Geneva, Elveția. Am lansat Team Secure pentru a ajuta companiile să își sporească securitatea, online și offline. Puteți lucra cu noi în două moduri. Primul este prin Team Secure Consultanță, care se bazează pe proiecte. Oferim un deviz cu livrabile stabilite pentru a vă ajuta să rezolvați o problemă de securitate cibernetică. Al doilea mod este prin utilizarea serviciilor noastre de personal pentru propriile proiecte, servicii și consultanță.

Parteneri și clienți de încredere

De ce să ne alegeți pe noi

Principiile noastre

Este important să vă faceți un control corespunzător atunci când lucrați cu o companie de securitate cibernetică. Pentru că securitatea dumneavoastră este prioritatea noastră, iată cele patru principii pe care le respectăm

Oferiți mai mult

Întotdeauna ne străduim să livrăm mai mult. Pentru că securitatea dumneavoastră este prioritatea noastră.

Acționăm în interesul dumneavoastră

Acționăm întotdeauna în interesul afacerii dumneavoastră, indiferent de interesul nostru.

Angajamentul nostru

Promitem mai puțin decât promitem, livrăm mai mult decât oferim. Reputația noastră este cea care ne garantează supraviețuirea și succesul.

Doar dacă vă putem ajuta

Vom accepta proiectul dumneavoastră doar dacă considerați că vă putem ajuta cu adevărat pe dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.

Este infrastructura dumneavoastră IT sigură?

Securitatea infrastructurii dumneavoastră IT ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră principală. Luați legătura cu noi.

Începeți