Team Secure Moldova

De ce să efectuați o Program de dezvăluire responsabilă analiză cu TeamSecure?

Oamenii noștri sunt importanți

Program de dezvăluire responsabilă

Dezvăluirea responsabilă este un model de dezvăluire a vulnerabilităților în care o vulnerabilitate sau o problemă este dezvăluită numai după o perioadă de timp care permite ca vulnerabilitatea sau problema să fie remediată sau reparată. Echipa noastră de experți are experiență de lucru alături de clienții noștri pentru a identifica vulnerabilitățile și pentru a le raporta echipei de dezvoltare a acestora pentru o remediere de urgență sau pentru a dezvolta o soluție de remediere. Lucrând cu noi, veți proteja vulnerabilitățile sistemelor dvs. de a fi dezvăluite publicului înainte de a fi gata să implementați o soluție.

Securizarea lumii de azi și de mâine

În timp ce unii doar își fac griji, noi securizăm lumea de azi și de mâine în Moldova și nu numai. Vulnerabilitățile de securitate perturbă în mod constant afacerile și induc costuri enorme. O parte din misiunea noastră ca și companie este de a analiza în mod constant cele mai recente vulnerabilități și tendințe și metode de hacking, pentru a înțelege mai bine de unde ar putea veni următoarea amenințare.

Securizarea lumii de azi și de mâine
Am început cu o simplă observație

Am început cu o simplă observație

Din ce în ce mai multe companii investesc și depind de activele digitale. A fi la curent cu toate tehnologiile devine din ce în ce mai complicat și consumator de timp. Cele mai multe companii în Moldova pur și simplu nu dispun de expertiza internă sau de timpul și cunoștințele necesare pentru a recruta resursele de securitate cibernetică de care au nevoie. Misiunea noastră la Team Secure este simplă. Să descoperim, să angajăm și să păstrăm talentele de top în domeniul securității cibernetice. Acest lucru le permite clienților noștri să rămână concentrați pe obiectivele proiectelor lor pe termen scurt și lung și să nu-și facă griji cu privire la amenințările de securitate.

Aveți nevoie de ajutor cu Program de dezvăluire responsabilă?

Securitatea infrastructurii dumneavoastră IT ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră principală. Luați legătura cu noi.