Team Secure Moldova

De ce să vă angajați Manager de răspuns la incidente la TeamSecure?

Manager de răspuns la incidente - staffing

Manager de răspuns la incidente

Răspunsul la incidente descrie procesul prin care o organizație gestionează o încălcare a securității datelor sau un atac cibernetic, precum și modul în care organizația încearcă să gestioneze consecințele atacului sau ale încălcării ("incidentul"). Scopul acestui proces este de a gestiona incidentul într-un mod eficient, astfel încât daunele să fie limitate și atât timpul de recuperare, cât și costurile să fie minime.

Un manager de răspuns la incidente supraveghează o echipă de profesioniști IT care răspund la atacuri cibernetice, intruziuni în rețea și infracțiuni informatice. Responsabilitățile constau în dirijarea personalului de securitate în timp ce investighează breșele de securitate și implementează contramăsuri.

Pentru a fi manager de răspuns la incidente este nevoie de expertiză tehnică în cel puțin două dintre următoarele domenii: Analiza criminalistică a discului și a memoriei Windows; Operațiuni și inginerie în cloud; Monitorizarea securității rețelei (NSM), analiza traficului de rețea și analiza jurnalelor; Operațiuni și inginerie în cloud; Analiza criminalistică a discului și a memoriei Unix sau Linux; Analiza statică și dinamică a programelor malware; MITRE ATT&CK.

Este necesară cunoașterea aplicată a unui limbaj de scripting sau de dezvoltare (cum ar fi Python).

Creșterea cererii de Manager de răspuns la incidente în Moldova

Cursa globală pentru recrutarea de personal cu înaltă calificare Manager de răspuns la incidente s-a intensificat și creează o lipsă pe piață, în special în Moldova. Noi, cei de la Team Secure, suntem specializați în identificarea personalului de top în domeniul securității cibernetice și potrivirea acestuia cu locurile de muncă corespunzătoare. Profesioniștii noștri în recrutare de personal sunt în Manager de răspuns la incidente măsură săatragă dintr-un bazin mare de Manager de răspuns la incidente candidațicu înaltă calificare și Manager de răspuns la incidente experiență și, pe baza experienței noastre în domeniul securității, suntem capabili să evaluăm abilitățile, calificările și experiența unui potențial candidat pentru a oferi un candidat perfect pentru clienții noștri.

Creșterea cererii de Manager de răspuns la incidente în Moldova
Angajați un Manager de răspuns la incidente - staffing

Oamenii noștri sunt importanți

O afacere înfloritoare are nevoie de angajați înfloritori. Pentru noi, la Team Secure, sănătatea și bunăstarea angajaților noștri contează; angajații noștri nu numai că contribuie la creșterea organizației noastre, dar în același timp își folosesc abilitățile, cunoștințele și talentele pentru a se realiza personal.

FAQ

Există costuri inițiale de recrutare sau contractuale atunci când se angajează un angajat Manager de răspuns la incidente cu Team Secure?

Da. Avem nevoie de un depozit inițial care va fi aplicat ca un credit la prima factură odată ce vă angajați Manager de răspuns la incidente. Dacă decideți să nu mergeți mai departe, depozitul dvs. va fi rambursat în întregime.

Cum pot începe? Cum îmi angajez Manager de răspuns la incidente resursa?

Am făcut acest proces cât se poate de simplu, tot ce trebuie să faceți este să accesați https://order.teamsecure.io, completați formularul și unul dintre experții noștri vă va scrie în termen de 24-48 de ore pentru a vă configura contul. Atât de simplu!

Ce metode de plată acceptați?

Lucrăm în principal cu transferuri bancare și lucrăm de obicei în următoarele valute : EUR, CHF, USD și GBP. Pentru sume mai mici, acceptăm plăți cu toate cardurile de credit importante.

Pot Manager de răspuns la incidente lucra de la birourile companiei noastre?

Da. Desfășurarea Manager de răspuns la incidente personaluluila fața locului Manager de răspuns la incidente este disponibilă la cerere. Toți angajații Team Secure vor avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește relocarea, deoarece fericirea specialiștilor noștri este o prioritate absolută pentru noi.

Toate ajustările costului vieții și taxele de relocare sunt transferate clientului. Recomandăm acest tip de aranjament pentru perioade de 3-6 luni. Clienții care doresc o relocare pe termen lung la fața locului sunt sfătuiți să anunțe Team Secure în avans, astfel încât să putem angaja Manager de răspuns la incidente candidațispecifici care Manager de răspuns la incidente doresc să se relocheze.

De ce nu permiteți Manager de răspuns la incidente să lucrați de acasă sau de la distanță?

Fiind o companie de securitate, Team Secure este cunoscută pentru faptul că este strictă în ceea ce privește respectarea de către angajați a protocoalelor interne și a liniilor directoare de securitate, de la controlul accesului până la stocarea oricăror documente și coduri la care s-a lucrat și care au legătură cu proprietatea intelectuală (IP) a clienților noștri. Munca de la distanță și munca pe cont propriu sunt un concept minunat, dar clienții noștri, în special companiile Fortune 500 și guvernele, sunt foarte interesați să se asigure că proprietatea intelectuală a ceea ce Manager de răspuns la incidente lucrează este protejată în siguranță.

Cât de mult ar trebui să aloc pentru a angaja o persoană Manager de răspuns la incidente cu Team Secure?

Am pornit Team Secure cu un obiectiv: să oferim servicii de securitate cibernetică de top clienților noștri și să construim o comunitate de specialiști în securitate cibernetică, indiferent de locație. Recrutăm și angajăm Manager de răspuns la incidente direct, în numeledvs. Manager de răspuns la incidente Plătim toate taxele de angajare și contribuțiile de angajare către stat. Fără probleme pentru dumneavoastră. Fără hârtii complicate, fără complicații administrative pentru dumneavoastră. O economie simplă, ați putea spune.

Piața are o cerere mare de Manager de răspuns la incidente, și nu sunt destuipentru Manager de răspuns la incidente Manager de răspuns la incidente toată lumea, de aceea prețurile sunt ridicate în întreaga lume.

Cine deține drepturile legale asupra operei create de către Manager de răspuns la incidente?

Dumneavoastră, clientul! Echipa noastră lucrează direct pentru dvs. și, după plata integrală, toate drepturile de proprietate intelectuală, produsele și codul produs de Team Secure sunt proprietatea dvs.

Angajați un Manager de răspuns la incidente

Securitatea infrastructurii dumneavoastră IT ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră principală. Luați legătura cu noi.