Team Secure Moldova

De ce să efectuați o Servicii de securitate gestionate analiză cu TeamSecure?

Oamenii noștri sunt importanți

Servicii de securitate gestionate

Tot mai multe organizații în Moldova apelează la serviciile de securitate gestionate pentru a-și extinde capacitățile de securitate și pentru a diminua volumul de muncă al personalului IT intern. În calitate de furnizor de servicii de securitate gestionate (MSSP), Team Secure gestionează procesele de securitate din locația noastră, permițând întreprinderilor să își desfășoare activitatea ca de obicei, cu o intruziune minimă din cauza inițiativelor de securitate, în timp ce noi menținem o linie de comunicare constantă și o raportare fără întreruperi către întreprindere. Prin externalizarea către Team Secure, ar trebui să vă așteptați să realizați economii de costuri prin eliminarea necesității de a menține la fața locului un personal intern de securitate IT.

Securizarea lumii de azi și de mâine

În timp ce unii doar își fac griji, noi securizăm lumea de azi și de mâine în Moldova și nu numai. Vulnerabilitățile de securitate perturbă în mod constant afacerile și induc costuri enorme. O parte din misiunea noastră ca și companie este de a analiza în mod constant cele mai recente vulnerabilități și tendințe și metode de hacking, pentru a înțelege mai bine de unde ar putea veni următoarea amenințare.

Securizarea lumii de azi și de mâine
Am început cu o simplă observație

Am început cu o simplă observație

Din ce în ce mai multe companii investesc și depind de activele digitale. A fi la curent cu toate tehnologiile devine din ce în ce mai complicat și consumator de timp. Cele mai multe companii în Moldova pur și simplu nu dispun de expertiza internă sau de timpul și cunoștințele necesare pentru a recruta resursele de securitate cibernetică de care au nevoie. Misiunea noastră la Team Secure este simplă. Să descoperim, să angajăm și să păstrăm talentele de top în domeniul securității cibernetice. Acest lucru le permite clienților noștri să rămână concentrați pe obiectivele proiectelor lor pe termen scurt și lung și să nu-și facă griji cu privire la amenințările de securitate.

Aveți nevoie de ajutor cu Servicii de securitate gestionate?

Securitatea infrastructurii dumneavoastră IT ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră principală. Luați legătura cu noi.