Team Secure Moldova

De ce să vă angajați Tester de penetrare la TeamSecure?

Tester de penetrare - staffing

Tester de penetrare

Testerul de penetrare proiectează și/sau utilizează instrumente de hacking pentru a accesa bucăți de date sensibile desemnate în prealabil în intervale de timp prestabilite. Cea mai importantă calitate a unui penetration tester este aceea de a propune soluții pentru rezolvarea problemelor de securitate descoperite pe baza testelor aplicate.

Colaborarea cu un Penetration Tester vă va ajuta să implementați măsuri preventive care pot reduce riscul companiilor de a fi supuse unor atacuri cibernetice reale, care pot afecta finanțele companiei și încrederea clienților.

Creșterea cererii de Tester de penetrare în Moldova

Cursa globală pentru recrutarea de personal cu înaltă calificare Tester de penetrare s-a intensificat și creează o lipsă pe piață, în special în Moldova. Noi, cei de la Team Secure, suntem specializați în identificarea personalului de top în domeniul securității cibernetice și potrivirea acestuia cu locurile de muncă corespunzătoare. Profesioniștii noștri în recrutare de personal sunt în Tester de penetrare măsură săatragă dintr-un bazin mare de Tester de penetrare candidațicu înaltă calificare și Tester de penetrare experiență și, pe baza experienței noastre în domeniul securității, suntem capabili să evaluăm abilitățile, calificările și experiența unui potențial candidat pentru a oferi un candidat perfect pentru clienții noștri.

Creșterea cererii de Tester de penetrare în Moldova
Angajați un Tester de penetrare - staffing

Oamenii noștri sunt importanți

O afacere înfloritoare are nevoie de angajați înfloritori. Pentru noi, la Team Secure, sănătatea și bunăstarea angajaților noștri contează; angajații noștri nu numai că contribuie la creșterea organizației noastre, dar în același timp își folosesc abilitățile, cunoștințele și talentele pentru a se realiza personal.

FAQ

Există costuri inițiale de recrutare sau contractuale atunci când se angajează un angajat Tester de penetrare cu Team Secure?

Da. Avem nevoie de un depozit inițial care va fi aplicat ca un credit la prima factură odată ce vă angajați Tester de penetrare. Dacă decideți să nu mergeți mai departe, depozitul dvs. va fi rambursat în întregime.

Cum pot începe? Cum îmi angajez Tester de penetrare resursa?

Am făcut acest proces cât se poate de simplu, tot ce trebuie să faceți este să accesați https://order.teamsecure.io, completați formularul și unul dintre experții noștri vă va scrie în termen de 24-48 de ore pentru a vă configura contul. Atât de simplu!

Ce metode de plată acceptați?

Lucrăm în principal cu transferuri bancare și lucrăm de obicei în următoarele valute : EUR, CHF, USD și GBP. Pentru sume mai mici, acceptăm plăți cu toate cardurile de credit importante.

Pot Tester de penetrare lucra de la birourile companiei noastre?

Da. Desfășurarea Tester de penetrare personaluluila fața locului Tester de penetrare este disponibilă la cerere. Toți angajații Team Secure vor avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește relocarea, deoarece fericirea specialiștilor noștri este o prioritate absolută pentru noi.

Toate ajustările costului vieții și taxele de relocare sunt transferate clientului. Recomandăm acest tip de aranjament pentru perioade de 3-6 luni. Clienții care doresc o relocare pe termen lung la fața locului sunt sfătuiți să anunțe Team Secure în avans, astfel încât să putem angaja Tester de penetrare candidațispecifici care Tester de penetrare doresc să se relocheze.

De ce nu permiteți Tester de penetrare să lucrați de acasă sau de la distanță?

Fiind o companie de securitate, Team Secure este cunoscută pentru faptul că este strictă în ceea ce privește respectarea de către angajați a protocoalelor interne și a liniilor directoare de securitate, de la controlul accesului până la stocarea oricăror documente și coduri la care s-a lucrat și care au legătură cu proprietatea intelectuală (IP) a clienților noștri. Munca de la distanță și munca pe cont propriu sunt un concept minunat, dar clienții noștri, în special companiile Fortune 500 și guvernele, sunt foarte interesați să se asigure că proprietatea intelectuală a ceea ce Tester de penetrare lucrează este protejată în siguranță.

Cât de mult ar trebui să aloc pentru a angaja o persoană Tester de penetrare cu Team Secure?

Am pornit Team Secure cu un obiectiv: să oferim servicii de securitate cibernetică de top clienților noștri și să construim o comunitate de specialiști în securitate cibernetică, indiferent de locație. Recrutăm și angajăm Tester de penetrare direct, în numeledvs. Tester de penetrare Plătim toate taxele de angajare și contribuțiile de angajare către stat. Fără probleme pentru dumneavoastră. Fără hârtii complicate, fără complicații administrative pentru dumneavoastră. O economie simplă, ați putea spune.

Piața are o cerere mare de Tester de penetrare, și nu sunt destuipentru Tester de penetrare Tester de penetrare toată lumea, de aceea prețurile sunt ridicate în întreaga lume.

Cine deține drepturile legale asupra operei create de către Tester de penetrare?

Dumneavoastră, clientul! Echipa noastră lucrează direct pentru dvs. și, după plata integrală, toate drepturile de proprietate intelectuală, produsele și codul produs de Team Secure sunt proprietatea dvs.

Angajați un Tester de penetrare

Securitatea infrastructurii dumneavoastră IT ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră principală. Luați legătura cu noi.