Team Secure Moldova

De ce să vă angajați Arhitect de securitate la TeamSecure?

Arhitect de securitate - staffing

Arhitect de securitate

Arhitecții de securitate evaluează tehnologia informației și sistemele informatice ale organizațiilor lor, identificând punctele forte și punctele slabe. Aceștia trebuie să gândească la fel ca un hacker, deoarece trebuie să anticipeze toate mișcările și tacticile pe care hackerii le vor folosi pentru a încerca să obțină acces neautorizat la sistemul informatic.

Aceștia efectuează teste de penetrare, analize de risc și hack-uri etice pe rețele locale, rețele extinse și rețele private virtuale. Aceștia se ocupă de dezvoltarea, revizuirea și aprobarea cerințelor de instalare pentru rețelele LAN, WAN, VPN, routere, firewall-uri și dispozitive de rețea conexe.

O responsabilitate importantă pentru un arhitect de securitate este aceea de a răspunde la breșele de securitate. Atunci când apar incidente, el trebuie să evalueze cauzele, daunele și recuperarea datelor, pregătind rapoarte amănunțite pentru companie.

Întreținerea efectuată de un arhitect de securitate este, de asemenea, importantă și constă în implementarea modificărilor, actualizărilor și upgrade-urilor adecvate ca răspuns la vulnerabilități și incursiuni.

Creșterea cererii de Arhitect de securitate în Moldova

Cursa globală pentru recrutarea de personal cu înaltă calificare Arhitect de securitate s-a intensificat și creează o lipsă pe piață, în special în Moldova. Noi, cei de la Team Secure, suntem specializați în identificarea personalului de top în domeniul securității cibernetice și potrivirea acestuia cu locurile de muncă corespunzătoare. Profesioniștii noștri în recrutare de personal sunt în Arhitect de securitate măsură săatragă dintr-un bazin mare de Arhitect de securitate candidațicu înaltă calificare și Arhitect de securitate experiență și, pe baza experienței noastre în domeniul securității, suntem capabili să evaluăm abilitățile, calificările și experiența unui potențial candidat pentru a oferi un candidat perfect pentru clienții noștri.

Creșterea cererii de Arhitect de securitate în Moldova
Angajați un Arhitect de securitate - staffing

Oamenii noștri sunt importanți

O afacere înfloritoare are nevoie de angajați înfloritori. Pentru noi, la Team Secure, sănătatea și bunăstarea angajaților noștri contează; angajații noștri nu numai că contribuie la creșterea organizației noastre, dar în același timp își folosesc abilitățile, cunoștințele și talentele pentru a se realiza personal.

FAQ

Există costuri inițiale de recrutare sau contractuale atunci când se angajează un angajat Arhitect de securitate cu Team Secure?

Da. Avem nevoie de un depozit inițial care va fi aplicat ca un credit la prima factură odată ce vă angajați Arhitect de securitate. Dacă decideți să nu mergeți mai departe, depozitul dvs. va fi rambursat în întregime.

Cum pot începe? Cum îmi angajez Arhitect de securitate resursa?

Am făcut acest proces cât se poate de simplu, tot ce trebuie să faceți este să accesați https://order.teamsecure.io, completați formularul și unul dintre experții noștri vă va scrie în termen de 24-48 de ore pentru a vă configura contul. Atât de simplu!

Ce metode de plată acceptați?

Lucrăm în principal cu transferuri bancare și lucrăm de obicei în următoarele valute : EUR, CHF, USD și GBP. Pentru sume mai mici, acceptăm plăți cu toate cardurile de credit importante.

Pot Arhitect de securitate lucra de la birourile companiei noastre?

Da. Desfășurarea Arhitect de securitate personaluluila fața locului Arhitect de securitate este disponibilă la cerere. Toți angajații Team Secure vor avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește relocarea, deoarece fericirea specialiștilor noștri este o prioritate absolută pentru noi.

Toate ajustările costului vieții și taxele de relocare sunt transferate clientului. Recomandăm acest tip de aranjament pentru perioade de 3-6 luni. Clienții care doresc o relocare pe termen lung la fața locului sunt sfătuiți să anunțe Team Secure în avans, astfel încât să putem angaja Arhitect de securitate candidațispecifici care Arhitect de securitate doresc să se relocheze.

De ce nu permiteți Arhitect de securitate să lucrați de acasă sau de la distanță?

Fiind o companie de securitate, Team Secure este cunoscută pentru faptul că este strictă în ceea ce privește respectarea de către angajați a protocoalelor interne și a liniilor directoare de securitate, de la controlul accesului până la stocarea oricăror documente și coduri la care s-a lucrat și care au legătură cu proprietatea intelectuală (IP) a clienților noștri. Munca de la distanță și munca pe cont propriu sunt un concept minunat, dar clienții noștri, în special companiile Fortune 500 și guvernele, sunt foarte interesați să se asigure că proprietatea intelectuală a ceea ce Arhitect de securitate lucrează este protejată în siguranță.

Cât de mult ar trebui să aloc pentru a angaja o persoană Arhitect de securitate cu Team Secure?

Am pornit Team Secure cu un obiectiv: să oferim servicii de securitate cibernetică de top clienților noștri și să construim o comunitate de specialiști în securitate cibernetică, indiferent de locație. Recrutăm și angajăm Arhitect de securitate direct, în numeledvs. Arhitect de securitate Plătim toate taxele de angajare și contribuțiile de angajare către stat. Fără probleme pentru dumneavoastră. Fără hârtii complicate, fără complicații administrative pentru dumneavoastră. O economie simplă, ați putea spune.

Piața are o cerere mare de Arhitect de securitate, și nu sunt destuipentru Arhitect de securitate Arhitect de securitate toată lumea, de aceea prețurile sunt ridicate în întreaga lume.

Cine deține drepturile legale asupra operei create de către Arhitect de securitate?

Dumneavoastră, clientul! Echipa noastră lucrează direct pentru dvs. și, după plata integrală, toate drepturile de proprietate intelectuală, produsele și codul produs de Team Secure sunt proprietatea dvs.

Angajați un Arhitect de securitate

Securitatea infrastructurii dumneavoastră IT ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră principală. Luați legătura cu noi.